Nyheter för 2020

Under 2020 kommer deklarerakrypto.se förbättras med bland annat funktioner runt import för att du enklare ska kunna importera och få bättre översikt och kontroll över dina importer. Vi ser fram emot ett nytt år och hälsar alla nya kunder varmt välkomna!

2019 har varit lite av ett mellanår för kryptovalutor, "hypen" har kanske lagt sig något, men vi tror att kryptovalutor inte på något sätt kommer försvinna utan är här för att stanna. Samtidigt har kryptovalutor mer och mer normaliserats från att vara något som bara entusiaster håller på med till världens största företag, exempelvis Facebook med Libra.

Vi tror det kommer dröja innan lagar och regleringar har kommit ifatt den tekniska utvecklingen, så att det blir smidigt att använda kryptovalutor i vardagen. Det är därför vi finns, för att förenkla så att man kan använda kryptovalutor utan att det för den sakens skull ska vara omöjligt att göra rätt för sig och redovisa sin skatt. Om det blir tillräckligt många som använder kryptovalutor kommer politikerna att tvingas ändra lagstiftningen för att förenkla redovisingen, det är vi övertygade om.

Inför deklarationen 2020 kommer vi lansera ett antal förbättringar, framförallt av importfunktionen. Du kommer få bättre översikt och kontroll över dina importer, genom att till exempel se en historik över tidigare importer och ångra en import som gått fel. Vi kommer också göra förbättringar i flödet så att det blir enklare och smidigare. Vi siktar på att lägga till nya importer för handelsplatser, bland annat Binance.

Vi kommer också införa guider för att underlätta för våra användare att komma igång att deklarera. Det är inte helt självklart att förstå hur man ska göra eller hur skatten beräknas första gången man gör deklarationen.

Slutligen önskar vi på deklarerakrypto dig ett fantastiskt 2020 och hoppas att vi kan bidra till att mildra deklarationsångesten något!